Kosten van behandeling van stijgende vochtigheid

Kosten van behandeling van stijgende vochtigheid

Je moet opstijgend vocht eerder dan later behandelen. De gevolgen hiervan zijn niet alleen schade aan uw eigendommen, maar ook aan uw gezondheid. In onze gids vindt u alles wat u moet weten over optrekkend vocht, inclusief de kosten en wat er bij de verwijdering komt kijken.

Hoeveel kost het om stijgende vochtigheid te behandelen?

De kosten voor het repareren van opstijgend vocht kunnen enorm variëren. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op hoeveel u betaalt, zijn onder meer het type huis waarin u woont, de ernst van de schade veroorzaakt door het vocht en de oorzaak van het opstijgende vocht.
Het behandelen van opstijgend vocht in een rijtjeshuis kost minder dan een vrijstaande woning. Dit komt omdat er minder buitenmuren worden behandeld. Hoe meer muren je hebt, hoe meer het kost om te repareren.
De schade veroorzaakt door opstijgend vocht kan enorm zijn. Om te weten dat je opstijgend vocht hebt, heb je wat schade gezien, bijvoorbeeld gebeitste muren. De pleister op deze muren moet worden verwijderd en vervangen. Wanneer u het opstijgende vocht onderzoekt, kunt u schade vinden die u niet kon zien, bijvoorbeeld rottende vloerbalken. Hoe langer u de behandeling van de problemen uitstelt, hoe meer het waarschijnlijk gaat kosten.

Afvoerkanaalkosten

Afvoerkanaalkosten

Het installeren van een afvoerkanaal is een veel voorkomende optie voor terugkerende opstijgende vochtproblemen. Deze stijgende kosten voor vochtige behandeling kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de gewenste afwerking en het type huis waarin u woont.
Kosten voor het opruimen van spouwmuren
Dit is inclusief de kosten voor het vervangen van de verwijderde stenen. De gemiddelde kosten gaan ervan uit dat al het werk dat gedaan moet worden zich binnen 3 m van de grond bevindt.

Bijkomende kosten

SCHILDEREN EN DECOREREN

Als je klaar bent met het oplossen van de oorzaak van het vocht, zul je waarschijnlijk een kamer achterlaten die nieuw is bepleisterd. Dit betekent dat u opnieuw moet opknappen. Als je een binnenhuisarchitect binnenhaalt, kijk je naar gemiddelde prijzen van € 300 voor schilderen en € 400 voor behangen van een kamer. Je kunt best veel geld besparen door ervoor te kiezen om jezelf te versieren.

VERVANGING VAN VLOEREN

Als u het woord heeft moeten nemen om de vochtige problemen op te lossen, moet u betalen om het te vervangen. De prijs hiervan is afhankelijk van het type vloer dat je kiest. Voor houten vloeren kijk je rond de € 215 voor een kamer van gemiddelde grootte. Voor tapijt betaalt u ongeveer € 150, – afhankelijk van het tapijt en de ondervloer die u kiest.

Pleisterwerk

Pleisterwerk

Als voor de behandeling die u kiest, het pleister van uw muren moet worden verwijderd, moet u controleren of de prijs die u heeft opgegeven, ook bepleistering omvat. Dit houdt normaal gesproken in dat u de onderkant van de muur opnieuw pleistert en deze mengt met de oude pleister. Als uw muren niet in goede staat zijn, kunt u overwegen om ze allemaal opnieuw te pleisteren terwijl u aan het werk bent. De kosten voor het pleisteren van een kamer van gemiddelde grootte bedragen ongeveer € 650. Om alleen de muren opnieuw te laten afwerken, zou dat € 480 zijn.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *